انجیر را میتوان به صورت تازه یا خشک مصرف کرد و طعم شیرین و فواید مختلفی برای سلامتی دارد.
اگرچه در هند انجیر تازه به راحتی در دسترس نیست، اما می توان آن را به شکل میوه های خشک که معروف به آنجیر است، یافت.
مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم موجود در انجیر خشک شیرازی بسار بالا است.
به همراه مقدار زیاد فیبر و چربی کم، آن را به یک غذای سالم تبدیل می کند که می توان آن را به تنهایی یا مخلوط در ماست، سالاد و روی غلات و بلغور جو دوسر مصرف کرد.
انجیر مغذی است اما آیا به کاهش وزن کمک می کند؟
اخیراً انجیر در بین متخصصان تغذیه محبوب شده است که آن را به عنوان بخشی از رژیم های غذایی کاهش وزن توصیه می کنند.
در زیر فواید مختلفی برای سلامتی که انجیر خشک ترکیه ارائه می دهد آورده شده است.
آنها سرشار از فیبر هستند: انجیر منبع خوبی از فیبر محلول است که به سیر نگه داشتن شما برای مدت طولانیتر و رفع یبوست کمک میکند.
آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند: انجیر سرشار از ویتامین های A، B1 و B2، منگنز و پتاسیم، منیزیم، مس، آهن و فسفر است.
سطح بالای پتاسیم و سطح پایین سدیم باعث تسکین افراد مبتلا به فشار خون می شود.
منبع خوب کلسیم: سطح بالای کلسیم موجود در انجیر خشک صادراتی باعث سلامت استخوان ها می شود.
تقویت ایمنی: محتوای موسیلاژ بالای آن به بهبود و محافظت از گلودرد کمک می کند.
انجیر به از بین بردن هورمون اضافی از بدن ما کمک می کند و انجیر خشک مجلسی 1401 از خطر ابتلا به بیماری جلوگیری می کند.
آنها استروژن مضر را از بدن خارج می کنند: هورمون استروژن اضافی در بدن می تواند منجر به مشکلات یائسگی، سرطان تخمدان، سینه و رحم، افزایش وزن و نوسانات خلقی شود.
- منابع:
- تبلیغات: