در مرحله بعد، قلب فرآیند، پخت اکستروژن در سه مرحله در دستگاه غذای ماهیان دریایی انجام میشود: آمادهسازی، پخت اکستروژن و بافت شکل دادن قالب.
مواد تشکیل دهنده با کیفیت بالا (آب ماهی، غلات، پروتئین های گیاهی …) با توجه به نیازهای تغذیه ای و اندازه گلوله های آبزیان انتخاب و آسیاب می شوند.
توزیع اندازه ذرات یک عامل کلیدی برای تولید دانه های مرغوب است: بنابراین مرحله آسیاب کردن یک مرحله است. عملکرد واحد مهم سپس پودر با مواد جزئی مانند ویتامینها، پیشمیکسهای معدنی… قبل از آمادهسازی مخلوط میشود.
تحقیقات آبزی پروری، علم و فناوری خوراک دام، بررسی در علوم شیلات، مجله آمریکایی علوم دامی و دامپزشکی، مجله علوم غذا و کشاورزی، مجله فیکولوژی کاربردی، مجله مجموعه مقالات فناوری محصولات غذایی آبزیان انجمن تغذیه، آسیا پاسیفیک.
مواد تشکیل دهنده با کیفیت بالا آب ماهی، غلات، پروتئین های گیاهی با توجه به نیازهای تغذیه ای و اندازه گلوله های حیوانات آبزی انتخاب و آسیاب می شوند.
توزیع اندازه ذرات یک عامل کلیدی برای تولید برتر است. دانه بندی: بنابراین مرحله سنگ زنی یک عملیات واحد مهم است. سپس پودر با مواد جزئی مانند ویتامینها، پیشمیکسهای معدنی قبل از آمادهسازی مخلوط میشود.
در مرحله بعد، قلب فرآیند، پخت اکستروژن در سه مرحله در دستگاه تغذیه ماهی انجام میشود: آمادهسازی، پخت اکستروژن و بافت شکل دادن قالب.
تحقیقات آبزی پروری، علم و فناوری خوراک دام، بررسی در علوم شیلات، مجله آمریکایی علوم دامی و دامپزشکی، مجله علوم غذا و کشاورزی، مجله فیکولوژی کاربردی، مجله مجموعه مقالات فناوری محصولات غذایی آبزیان انجمن تغذیه، آسیا پاسیفیک مجله تغذیه بالینی، آبزی پروری بین المللی.